试题

试题 试卷

logo
  • 题型:任务型阅读 题类:常考题 难易度:困难

    下面是5个学生遇到的难题,请把它们和某报刊编辑的建议配对。

    某报刊编辑的建议:

    A. Don't worry. A lot of practice is the only way to become a good pianist.

    B. Try to tell your classmates that you need their friendship.

    C. When you feel angry, you should stop talking and become a good pianist.

    B. Try to tell your classmates that you need their friendship.

    C. When you feel angry, you should stop talking and walk away until you calm down.

    D. Don't worry. Everyone worries about their schoolwork Find a hobby or a sport to relax yourself.

    E. Let your parents know you will be lonely if you can't go out. Also, you can ask a teacher to talk to your parents about the after-school activities.

    (1)Sometimes I get angry easily and shout at my friends. That in akes them think I'm not friendly.
    【答案】
    (2)I'm new at this school. I have no friends. I always feel lonely. No classmates play with me after class. What should I do?
    【答案】
    (3)In my teacher's eyes, I'm a good student. But I often worry about my schoolwork.
    【答案】
    (4)I want to join in some after-school activities, but my parents think they are too dangerous and they don't let me go out alone.
    【答案】
    (5)My mother gets me to take piano lessons. She makes a rule that I must practice two hours a day. I really do my best, but still I can't play well.
    【答案】
    【考点】
    【解析】
      

    收藏 纠错

    组卷次数:57次 +选题

  • 举一反三
    阅读短文及文后A~E选项,选出可以填入各题空白处的最佳选项.

        In the middle of my home country there are very large places.They are hot and dry land called deserts.

        {#blank#}1{#/blank#} Families live a long way from other people.Sometimes they are the only people for thousands of kilometres.{#blank#}2{#/blank#}

        About 65years ago these people found that using strong radios was a possible way for families living far away to communicate with each other.They decided they could use the radios for school.In this way,children could talk to each other like at school.{#blank#}3{#/blank#}

        The children each spent about 30minutes a day on the radio.They talked to their teacher about their work and difficulties.The teacher designed some exercises and tasks based on what they learned and posted them to the children.After finishing their work,the children sent it back to their teacher to mark.{#blank#}4{#/blank#} He tried to visit each child twice each year.This was sometimes difficult.The journey was very long and could be dangerous.In addition,the school held camps once a year.The children could all meet each other and shared their learning experience.

        {#blank#}5{#/blank#}The government provides families with computers so that the children can use the Internet to talk to their teachers and classmates by e﹣mail now.The teachers enjoy their work very much because they get to know the children and their families very well.It is an interesting way to learn,don't you think?

    A.The teacher also travelled around the country.

    B.All over the deserts are farms and small towns.

    C.This was how the first"School of the Air"started.

    D.This families'children cannot go to school like you.

    E.With the development of technology,computers are becoming popular.

    请先阅读下面短文掌提其大意然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中使短文意思通顺、结构完整。

        Experts in nutrition(营养) suggest that we should eat at least five different kinds of vegetables and fruit a day. They are very necessary for our health and help our bodies work well. They can help reduce (减少) the risk of getting ill. There are a lot of vegetables and fruit to choose from and they taste delicious. {#blank#}1{#/blank#}

        It's easy to buy our food from the local supermarket, so why do we go to the trouble of growing our own? Here are several good reasons: 

    {#blank#}2{#/blank#} You can pick and eat it at once. When you have tried it, you will agree that vegetables and fruit that are eaten straight from the garden taste better than anything you can buy in a supermarket.

        You may want to cut down on your "food miles"-the distance that a product has travelled before it reaches your kitchen. Many food packages are flown halfway across the earth. {#blank#}3{#/blank#}

        Homegrown food is likely to be healthier. Food producers often use fertilizers(化肥) and pesticides (农药) which can end up in your food. If you grow your own, things are different.{#blank#}4{#/blank#} You might also choose to grow some traditional vegetables and fruit. These often have more of the vitamins, minerals(矿物质) and protein(蛋白质) that keep you healthy.

        {#blank#}5{#/blank#} And you can grow your own even if you only have a small backyard or a balcony(R E). Some food can grow well in pots, including lettuce, tomatoes, potatoes and carrots. You can recycle plastic bottles and cups to grow something. Just make sure there are holes for drainage (排水) and a small plate under them to catch drops of water.

    Happy gardening!

    A. Best of all, you can grow your own!

    B. But where to grow your own is a problem.

    C. That's not so good for you, or for the planet.

    D. Food that you grow yourself is always fresh.

    E. If you have a large garden, growing your own is easy.

    F. You can control what goes on and into the food you eat.

    G. So it's better to eat more vegetables and fruit in our daily life. 

    返回首页

    知识点视频

    试题篮

    共计:(0)道题